Testkarbantartó program

C9programKomplex
9 napos program testének karbantartásásra

Méregtelenítő, megújító, tisztító program, amely az anyagcsere folyamatok javításával elősegíti a megfelelő testsúly elérését.

Preventív, egészség megőrző, regeneráló hatású, komplex program testének karbantartására…

A program tartalma:

A méreganyag telítettség méréssel felderíthetjük, hogy milyen mértékű a szervezet toxikus terheltsége.
Méreganyag telítettség mérése

 

 

 

 

C9 Program személyre szabott megtervezése

Miután kiderítettük, milyen mértékű és irányú az Ön szervezetének méreganyag terheltsége, kialakítjuk a személyre szabott testkarbantartó programot, amely a C9 csomagot
és az alábbi részfolyamatokat is tartalmazza

C9

 

A Magneter egy forradalmian új egészségmegőrző, wellness és rehabilitációs készülék, amely a biorezonancia és a mágnesterápia kombinációjával működik, és elektromágneses hullámok útján fejti ki hatását. A Magneter sejt-szintjén, szervezetünkben csak ott hat, ahol a betegség gyökere, oka található.

magneter

Tekercselés / ránctalanító kezelés

tekercseles

Jóga

Aroma terápiaaromaterápia

Oxigénterápia

Az oxigén és a víz a legfontosabb szereplője az anyagcsere folyamatoknak és az élet alap eleme. Általában elmondhatjuk, hogy az ember egészségi állapota összefügg a szervezet oxigén szintjével.

Oxigénhiányos állapot esetén a sejt szintű anyagcsere folyamatok rossz hatásfokkal zajlódnak le, a szervezet energia szintje lecsökken. Tudományosan elfogadott tény, hogy a sejtek oxigénhiányos állapota kedvező táptalaj a rákos sejtek szaporodásához. A plusz oxigén megfékezheti bizonyos ráktípusok esetén a daganatok fejlődését.

 

Az Ön egészségéért…