Az oxigénes víz hatása a szívre

A Pentaqua Kft. nemrégiben felkérte Dr. Borisz Bikov orvos-természetgyógyászt, hogy 10 fõ bevonásával diagnosztikai vizsgálatsorozatot végezzen, melynek célja, az oxigénnel telített víz fogyasztásával összefüggésben a szív oxigéntelítettségének vizsgálata.

A vizsgálatban résztvevõk: Véletlenszerûen kiválasztott 10 felnõtt személy

Dr. Bikov Borisz rövid összefoglalója:

” Szív állapotának expressz diagnosztikát végeztünk 10 beteg és gyakorlatilag egészséges emberen, „Kardiovizor” Heart Vue System (EC- Certificate N.:CQ063142-VI) segítségével. Diagnosztika (felmérés) célja: kideríteni a szívizomban az oxigén tartalmat egyszeri „Szuperoxigenizált víz O2” fogyasztása után.

Ennek érdekében a szív elektrofiziológiai állapotát mértük fel EKG adatok szerint és a miokardium „oxigenizációját” (oxigén telítettségét) nyugalmi állapotban, terheléskor és 15 perc, 2dl. „Szuperoxigenizált víz” fogyasztása után.”

A vizsgálat szerint nyugalmi állapotban mérték meg a résztvevõk szívoxigén szintjét, ezután 20 guggolás következett, a vizsgálatok egyértelműen kimutatták, hogy növekedett az oxigénhiányos részek mennyisége, majd 3dl szuperoxigenizált víz elfogyasztása után 20 perccel vizsgálták a szívizomzat állapotát, miszerint egyértelmûen jelentõsen csökkent az oxigénhiányos rész területe, a kezdeti állapothoz képest is.
Eredmény: az alap-elsõdleges állapothoz képest „Szuperoxigenizált víz O2” fogyasztása után a szív izomban oxigén tartalom növekedést mértek és terhelés után hypoxia csökkenést.

Összegzés: Fogyasztás után 15 perc múlva az oxigénesvíz hatása eljut a szívizomba.

„Szuperoxigenizált víz O2” folyamatos fogyasztása ajánlott szív elégedetlenségben szenvedõ betegeknek és minden más betegségek megelõzéseként és a gyógyulás megsegítésében is jelentős szerepe van. Kimutathatóan csökken az oxigénhiányos terület nagysága a szívizomzatban és minden szervünkben. Jelentősen csökkenthetõ az infarktus veszélye és a tumoros betegségek kialakulása, áttétek képződése.
 
Minimum napi 1 liter fogyasztása ajánlott!