MAGNETER

A XXI. század otthoni egészségmegőrző, wellness és rehabilitációs készüléke. Magyar találmány.

Hogyan segíti Önt a gyógyulás útjára a MAGNETER készülék?

A világon minden dolognak van rezgése, frekvenciája, a Ön testének, sőt a teste minden sejtjének is. Amikor megbetegszik, a test frekvenciája valahol elhangolódik, megváltozik: ezért „lehangolttá” válik. Ilyenkor csupán az segít, ha az agya kiküldi a megfelelő helyre a megfelelő javító frekvenciát, ami annyit jelent, hogy elhangolódott sejtjei visszatalálnak a helyes útra. Az agya ekkor biológiai adó-vevőként működik.

Minden szervének, sejtjének létezik tehát egy egészséges frekvenciája, amelyet ma már mesterségesen is létre lehet hozni a számítógép segítségével. Amikor egy elhangolódott sejtnek bizonyos időn át elküldi ezt a frekvenciát, a sejt végül átveszi azt, és helyre jön, regenerálódik, meggyógyul.

A MAGNETER készülék a biorezonancia és a mágnes terápia kombinációjával működik, mely alapján szakértő orvosok által előre megírt frekvenciasorozat sugárzásával a sejtek, szervek és szervrendszerek működése javulásnak indul.

A biorezonancia és a mágnesterápia létezik az orvostudományban és az alternatív terápiában, de ennek a kombinációjában ilyen készülékkel még eddig nem találkozhattunk. Magneter kifejlesztői ismerik minden szervnek, szervrendszernek a rezgését. A Magneter alacsony rezgésszámú elektromágneses hullámok útján fejti ki hatását. Számos kórokozó, illetve közismert emberi betegség jellemző bio-elektomágneses hullámstruktúráját feltérképezték már, és ezek alapján a Magneter kifejlesztői elkészítették az emberi szervezet jó működésének helyreállítását segítő mágneses hullámsorozatokat is. A teória szerint ha az emberi szervezet a megfelelő, jellemző rezgéssturtúrájú mágneses térbe helyezzük, akkor annak hatására kedvező irányba mozdulhat el a szervezet biológiai egyensúlya. Ezeket a gyógyító rezgéseket a Magneter segítségével az embert körülvevő mágneses térbe bejuttatva a sejteknek, a szerveknek és a szervrendszereknek a működését tudjuk befolyásolni pozitív irányba.
A készülék mágneses impulzust állít elő, külső perifériai eszközeivel (derékalj és vesealj) fejti ki hatását az emberi szervezetre. Az alapelve az, hogy a kezelések során a betegek önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentsék, optimalizálják egy külső mágneses impulzus segítségével.