Életünk irányítója az agyunk

Létünk kulcsa…

A fejünkben elhelyezkedő mintegy másfél kilogrammnyi szervet létünk kulcsának is nevezhetjük. Agyunk a minket körülvevő valamennyi külső és belső információkat kezeli, segítségével ezek tudatunkba kerülnek, integrálódnak. Így tanulunk, új dolgokat, ötleteket kreálunk és megvalósítjuk azokat. Agyunk nem önmagáért létezik…hanem azért, hogy mi optimálisan működjünk, mindenkor és minden helyzetben helyt tudjunk állni.

Harmonikus működésének eredménye a kiegyensúlyozott ember.

Ehhez szüksége van megfelelő „agytáplálékra”, „agytornára” és „agyrelaxációra”. A mostani felgyorsult élettempó egész egyszerűen „megemészti” bizonyos agyhullámainkat, az emberek legtöbbjénél a két agyfélteke egyensúlya felborult. A körülöttünk lévő információözön nagy részét káros stresszként éljük meg. Az agy felborult egyensúlya miatt egyre több az energiahiánnyal, teljesítmény-, kreativitás csökkenéssel, tanulássi problémákkal, memóriaromlással, mentális problémákkal, pszichoszomatikus betegségekkel küszködők száma.

Relaxáció, meditáció nélkül nem tudjuk megtisztítani magunkat a káros stresszektől, nincs öngyógyítás, önismeret, önfejlesztés…

De kezünkben az agytréning nyújtotta lehetőségekkel, ezzel a csodálatos technikával lehetőségünk van változtatni, fejlődni, gyógyulni.